Vakmanschap in elektrotechniek

Elektrotechniek is ons vak en onze passie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige elektrotechnische diensten aan de horeca en utiliteitsbouw. Als erkend installateur hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. U kunt bij ons altijd kiezen voor de meest moderne technieken.

Betrouwbare partner

Team van experts

Volledige ontzorging

Over ons

VD Elektro, opgericht in 2003, is een erkend installateur gespecialiseerd in elektrotechnische diensten voor de horeca en utiliteitsbouw. Met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor uw elektrische behoeften. Ons ervaren team staat klaar om uw installaties te ontwerpen, installeren, onderhouden en repareren. Kies VD Elektro voor professionele service en hoogwaardige elektrotechnische oplossingen.

Een medewerker van VD Elektro die afbeeldingen maakt van een horeca keuken.

Dit is VD Elektro

Onze vakmannen leggen complete elektrotechnische installaties aan. Hierbij doen zij geen concessies aan de kwaliteit. Alles wat ze doen, moet goed zijn.

Een luxe horeca omgeving met kroonluchters

Horeca

Verken de kracht van elektrovakmanschap met VD Elektro. Onze elektriciens staan klaar voor alles, van complete installaties tot doelgerichte optimalisaties voor een naadloze elektrische ervaring.

Helder verlichte loods met utiliteit functionaliteiten

Utiliteitsbouw

VD Elektro is thuis in de volledige inrichting van nieuwe bedrijfspanden en in aanpassingen en verbeteringen in bestaande bedrijfsgebouwen.

Hangende lampen van Segula

Verlichting

Wij bieden diverse diensten betreft het installeren van verlichting.

Duurzaamheid

VD Elektro is er van overtuigd dat alles wat we installeren duurzaam en toekomstbestendig moet zijn.

Buitencamera

Beveiliging

De toepassingen op het gebied van elektrotechniek voor het beveiligen van bedrijfspanden zijn divers van aard.

Domotica

Het doel van domotica in horeca en utiliteit is het verbeteren van efficiëntie, comfort en veiligheid door geautomatiseerde en geïntrigeerde systemen.

Certificering

Elk bedrijf moet wettelijk aan een aantal veiligheidsnormen voldoen. VD Elektro kan daarvoor zorgen.

Service en onderhoud

Heeft VD Elektro de installatie bij u aangelegd, dan kunt u kiezen voor preventief onderhoud van uw installatie. Uiteraard staan wij ook voor u klaar om eventuele storingen op te lossen zodat uw bedrijf weer snel operationeel is.

VD Elektro gaat verder

Wij zijn trotse sponsors van verschillende initatieven. Daarbij laten wij ook graag zien waar wij ons mee bezig houden. Lees hieronder alles over onze sponsordoelen en nieuwtjes!

Industrieel, warm en flexibel

VD Elektro heeft zowel de showroom als het atelier voorzien van hoogwaardige verlichting. “Boley wilde het industriële karakter van het gebouw én de authentieke houten spanten graag benadrukken”.

Voetbalteam dat het logo van VD Elektro op de shirts gedrukt heeft.

SCMH

Wij zijn de trotste sponsor van SCMH 4. We hebben de heren in het nieuw gestoken waarmee ze enkele jaren vooruit kunnen.

Fight cancer night

Een erg mooi initiatief waarbij ondernemers in de ring stappen voor een goed doel! Ieder jaar strijden ze tegen kanker (Kika en Fight Cancer).

Werken bij VD elektro

VD Elektro is méér dan alleen een baan. Duik in de wereld van fijne collega’s, innovatieve projecten, een leerzame omgeving en gezelligheid. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Kom bij ons werken en ervaar het zelf.

Een medewerker van VD elektro die werkzaam is aan plafondbekabeling.
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then