Over ons

Uiteraard zijn wij officieel erkend elektro-installateur. Maar eigenlijk voelen we ons nog die aloude elektricien.

Ambitie

VD Elektro is in 2003 gestart als eenmanszaak met ambitie. Niet om per se groot te willen worden, maar wel om hét aanspreekpunt te willen zijn voor zakelijke klanten op het gebied van elektrotechniek. Hierin hebben we afgelopen jaren in de regio een goede naam opgebouwd. Uiteraard zijn wij officieel erkend elektro-installateur. Maar eigenlijk voelen we ons nog die aloude elektricien. Een vakman die geen concessies doet aan de kwaliteit van zijn werk. Alles wat hij doet, moet goed zijn.

Expertise

Maar wat is de definitie van goed? Goed is uiteraard dat alles werkt zoals het moet werken. Maar goed betekent voor ons ook vooraf met u meedenken. Waar moeten de stopcontacten komen? Wat is het meest efficiënte systeem om het klimaat in kantoor te beheersen? Of hoe kunt u slim met de beveiliging van uw winkel omgaan? Goed is dus niet klakkeloos installeren, maar de juiste vragen stellen én vragen beantwoorden, voordat we ons eigenlijke werk doen.

VD Elektro in beeld

Elektrotechniek is ons vak en onze passie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige elektrotechnische diensten aan de horeca en utiliteitsbouw. U kunt bij ons altijd kiezen voor de meest moderne technieken.

Werken bij VD elektro

VD Elektro is méér dan alleen een baan. Duik in de wereld van fijne collega’s, innovatieve projecten, een leerzame omgeving en gezelligheid. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Kom bij ons werken en ervaar het zelf.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then